Niko Home Control - Een inspirerende simulatie

Bedrijven die vandaag de digitale boot missen, komen gegarandeerd in woelig water terecht.
Niko, bekend om zijn elektrotechnische producten en oplossingen, klopte daarom bij Bits of Love aan voor de ontwikkeling van een interactieve explainer. Zo kan je als geïnteresseerde alvast hun product "beleven" en de sterktes ontdekken.


Case Niko Logo 2x
Case Explainer Img1 2x

Onze samenwerking met Niko was niet aan haar proefstuk toe – eerder ontworpen we al een succesvolle calculator voor hun bezoekers op Batibouw, die als een productbrochure 2.0 kan worden gezien. Maar aangezien Niko zich wil blijven profileren als allround digitale speler, kwam nu de vraag naar een explainer: een manier om hun product Niko Home Control op een eigentijdse, gebruiksvriendelijke en interactieve manier te presenteren. Zodat het via simulatie lijkt alsof de gebruiker die al in huis heeft.

Case Explainer Img2 2x
Case Explainer Img3 2x

Visueel pimpen

Bits of Love kwam, in nauwe samenwerking met Niko, tot een sfeervolle tool vol korte, krachtige en interactieve scenario’s die laten zien wat Niko Home Control allemaal in huis heeft en voor welke uitdaging(en) het een oplossing biedt. Sfeervolle foto’s pimpen de scenario’s visueel, terwijl gebruikers via interactie snel en speels vertrouwd raken met het product. Anders gezegd: vaarwel duffe, droge handleidingen, welkom frisse, interactieve storytelling!

Case Explainer Img4 2x

Heb je zelf ook producten of diensten die je interactief wil uitleggen?
Wil je de boodschap sterker overbrengen, met meer engagement tot gevolg?
Daag ons uit via hello@bitsoflove.be of bel ons op +32 50 320 180

Our expertise
  • Interface design
  • Information design
  • Storytelling