Networking app

Generation WOW networkapp

Met de "Generation WOW networkapp" verloopt netwerken soepeler dan ooit. Sluit je aan bij de community vóór het evenement, creëer een profiel in de app en stel jezelf op een leuke manier voor aan honderden vrouwen in Business. Ontdek van tevoren wie er aanwezig zal zijn en neem deel aan de ‘netwerkmodule’. De netwerkapp is ontworpen en ontwikkeld door Bits of Love, onder leiding van tech-vrouw Jessica Kellner.

Wat houdt de app in

Ontdek op voorhand wie op de conferentie aanwezig zal zijn

Creëer een profiel dat zowel gebaseerd is op jouw zakelijke als persoonlijke interesses, en leg betekenisvolle connecties

Niet veel ervaring met netwerking en kan je extra ondersteuning gebruiken? Schrijf je in voor de netwerkmodule, wij zorgen voor een ‘zachte landing’

Ontdek het programma, de gastsprekers en de ‘hot topics’ van het evenement

Blijf ook na het event in contact met de inspirerende vrouwen die je ontmoet hebt. En blijf op de hoogte van nieuwtjes via push notificaties

Laat je visitekaartjes thuis, met jouw persoonlijke QR-code in de app wissel je heel gemakkelijk gegevens uit!

Jessica Kellner

Een samenwerking van Bits of Love en Generation WOW

Bits of Love is een vooraanstaande digitale product studio. Wij specialiseren ons in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte digitale oplossingen met hoogwaardige code en uitmuntende gebruikerservaringen. Onze focus ligt op het bedienen van ambitieuze organisaties die op zoek zijn naar een multidisciplinaire partner op lange termijn en om samen impact te maken in de wereld.

Waarom een samenwerking met Generation WOW?

  • We hebben met Jessica Kellner niet alleen een sterke vrouwelijke CEO, het team barst ook van de vrouwelijke energie.
  • “Better Together” is geen motto bij Bits of Love, het is een levensstijl. Ons team doet er alles aan om haar klanten te laten schitteren en dit door een heel nauwe en betrokken samenwerking.
  • Met keynote sprekers als Randi Zuckerberg en Ish Ait Hamou brengt Generation WOW twee passies van Jessica samen: digitale innovatie en inclusie.
  • En dit alles vindt plaats in onze geliefde thuisstad Brugge. Of course... we laten dit niet aan ons voorbijgaan!

Ga mee op “netwerkreis” dankzij onze unieke netwerkmodule

Je wil graag nieuwe contacten leggen, maar het netwerken schrikt je af? Meld je via de app aan voor de netwerkmodule en wij zorgen voor een ‘zachte landing’. Geen algoritmes in onze app, maar netwerkexpert Elsje Borms van Momdernemer gaat persoonlijk aan de slag om jou te matchen met 9 andere gelijkgestemde vrouwen. Jullie leren elkaar op voorhand al wat beter kennen via een whatsappgroepje zodat de ontmoeting ‘in real life’ tijdens het evenement nog slechts als een formaliteit voelt.

  • Beantwoord enkele bijkomende vragen voor jouw persoonlijke matchmaking.
  • Per groepje is er een host die jouw aanspreekpunt is en die je op je gemak stelt. Tijdens ontbijt en lunch kun je bij jouw groepje terecht.
  • Slechts 250 deelnemers die graag wat hulp krijgen bij het netwerken kunnen hier aan deelnemen!
Elsje Borms

“Vrouwen netwerken anders dan mannen; ze streven naar authentieke relaties en zijn minder 'doelgericht'. Bestaande netwerkapps houden hier geen rekening mee en voelen koel aan, gericht op zakelijke interacties. Met de Generation WOW Networkapp maken we net daar het verschil.”

Jessica Kellner

Jessica Kellner, Founder Bits of Love

Frequently asked
Questions

Is de app voor iedereen toegankelijk?

Nee. De app is exclusief beschikbaar voor vrouwen die een ticket hebben gekocht voor de Generation WOW conferentie 'Better Together' op 10/06/2024. Zodra je je ticket hebt gekocht, ontvang je een e-mail met daarin een unieke code waarmee je toegang krijgt tot de app.

Om de app te openen wordt er een code gevraagd, waar kan ik die vinden?

Zitten alle deelnemers van het event automatisch in de app?

Ik zie heel wat vragen in de app, moet ik die allemaal beantwoorden?

Zal ik in de app automatisch gematcht worden?

Ik wil netwerken, maar ik heb geen interesse in de networkmodule, kan dat?

De netwerkmodule is ‘volzet’ of reeds afgesloten, wat nu?

Content 2