Een nieuwe partner voor Bits of Love


In stilte hebben wij gewerkt aan een digitale strategie voor een gloednieuwe fusie... Maar nu is het zover. Dit weekend toont JEF zich aan de buitenwereld!


JEF gaat voluit voor kwalitatieve jeugdfilms. Met extra lesmateriaal voor scholen, een overzicht van filmvertoningen voor ouders, als aanspreekpunt voor beleidsmakers en de filmsector. Maar vooral… voor en door kinderen en jongeren, die film kunnen beleven, hun blik verruimen, en samen film leren maken.

Bij Bits of Love zijn we dol op inzichten geven. Inzichten die de wereld een beetje vooruithelpen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren alle kansen krijgen om uit te groeien tot kritische volwassenen.Een digitale strategie voor deze gloednieuwe fusie? We waren enthousiast om JEF te helpen. Meer nog! Vanuit ons sociaal engagement besloten we een deel van de ontwikkelingskost van de nieuwe JEF-website op ons te nemen. Ons geloof in kwalitatieve jeugdfilms en audiovisuele kennis was zo groot dat we mee in het verhaal stapten als partner van JEF.

JEF opent met ‘Gruwelijke rijmen’, een filmvertoning in première naar het boek van Roald Dahl. 
28 oktober 2017 (om 14u, 16u30 en 19u) en 29 oktober 2017 (om 10u30 en 13u30) in het Zuiderpershuis te Antwerpen.


Wij zijn er zeker bij. Jij ook?