Bits of Love is een digitale studio die op basis van hoogstaand design en projectmanagment, zowel applicaties, games als visualisaties bedenkt en ontwerpt. Naast creativiteit en speelsheid proberen we vooral een uitmuntende service te geven. Soms proberen we ook de wereld te verbeteren.


Blijf altijd op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen Bits of Love!


Social Responsibility

15% van onze tijd stoppen we in projecten die het dagelijkse leven wat leuker kunnen maken. Daarnaast promoten we actief Open Data & iDrops, en wonnen we in 2011 de Apps for Ghent publieksprijs.

Design en User Experience

Voor ons zijn de eindgebruikers heilig en daarom streven we constant naar het mooiste én meest functionele design. Dit vullen we aan met vernieuwende interactie van ons topteam.

Digitaal vakmanschap

Met onze ervaring en drive naar research beheersen we alle nieuwe digitale technieken. Daarnaast won ons team in het verleden verschillende FWA en MIXX awards.

Project management & Service

Vele digitale projecten falen door een gebrek aan project management en producing skills. Daarom is dit ons speerpunt geworden en brengen we zo "love" tot bij onze klanten.